Hodnocení obchodu

5,0 162 hodnocení
Přidat hodnocení
5
161x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZP Avatar autora Zuzana Podzimková | 3.11.2022
Nádherné věci, krásně zabalené. Originální nápad, který je nutno pořádně ocenit ;) určitě zas něco brzy pořídíme
KV Avatar autora Kristýna Valentová | 13.10.2022
Naprostá spokojenost. Rychle přišlo, bylo krásně zabaleno, puntíkovánky dokonalé. Už se těším, až budeme tvořit. ???? Myslím, že neobjednávám naposledy! ????
AM Avatar autora Aneta Maršálková | 8.10.2022
Moc spokojení, děkujeme????
KO Avatar autora Klara ODonovan | 5.8.2022
M Avatar autora Markéta | 17.6.2022
Úžasný balíček, vymazlené do posledního detailu ????
MB Avatar autora Martina Bělohlávková | 10.6.2022
IM Avatar autora Iva Malinová | 9.5.2022
NF Avatar autora Nikola Filípková | 23.4.2022
Úžasné. Líbilo se mi zabalení produktů, dopis uvnitř balíčku i nápad, co dělat s kukuřičnými kousky z krabice. Krásný, ekologický přístup a chování k zákazníkovi velice milé. Už mám vybranou další originální věc, kterou objednám jako dárek. A to budou puntikovanky, nyní to byly voskovky fazolky.
Avatar autora Monika Štosková | 23.4.2022
Jako vždy krásně zabalené, už se těším na puntíkovani ????
P Avatar autora Petra N | 15.4.2022
Nádherný, vymazlený do posledního detailu, jsem unešená. Přiznám se, že jsem omalovánky původně kupovala, že si budeme malovat s prckem. Ale ne, asi si je vybarvím sama, protože on by mi to opatlal. :D
KK Avatar autora Kateřina Kosatíková | 15.4.2022
JM Avatar autora Jana Mrázová | 2.4.2022
Úplně super. Rychlé dodání, krásné balení, a především super produkty. Úzasné zpracování, jsme z puntíkovánek uplně nadšení, určitě jsme nenakoupili naposledy.
VJ Avatar autora Veronika Jakubcova | 16.3.2022
MK Avatar autora Michaela Klečková | 11.3.2022
Balíček dorazil krásně zabalený, obsah perfektní, vše dle očekávání. Doporučuji všem.
V Avatar autora Veronika | 27.2.2022
Balicek dorazil rychle a skvele zabaleny
J Avatar autora Jiří | 26.2.2022
Rychlá kounikace, rychlé dodání
E Avatar autora Eva | 19.2.2022
Krásné provedení, super balení. Moc se těším až s dětmi budeme lepit a získat!
H Avatar autora Helena | 18.2.2022
Avatar autora Jana Černá | 9.2.2022
HD Avatar autora Helena Doubková | 31.1.2022
Perfektní ❤️

Stránka 3 z 9 , položek celkem: 162