Hodnocení obchodu

5,0 81 hodnocení
Přidat hodnocení
5
81x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VK Avatar autora Věra Kökény | 15.5.2021
Kompletní zásilka byla rychle doručena vypadá to super :-) zatím neodzkoušené je to dárek.
M Avatar autora Marie | 12.4.2021
Moc se na putiky tesime ,jsou krasne!Dekujeme
V Avatar autora Vendy | 10.4.2021
Vyřízení objednávky se sice trochu zdrželo, o čemž musím podotknout mě dodavatel informoval. Velice mile jsem byla překvapená nejen s kvalitou výrobků, ale především s precizním balením. Ihned mohu darovat ????
KK Avatar autora Klára Kadziolková | 25.3.2021
Ano, rychlé zpracování, kalendář je krásný ????????
M Avatar autora Martina | 25.3.2021
M Avatar autora Martina | 22.3.2021
Dobrý den, Lenko, tak tohle byly úplný Vánoce. Děti nadšené, já nadšená ... . Vlastně mě mrzelo, že neumím dělat takový to rozbalování na kameru, bylo by to dlouhý, hlučný a šťastný. Strašně hezky zabalený, provedední puntikovánek i s válečky nádherný, barvy, pastelky, papíry .... prostě skvělý!!!! Syn se ptá, jestli bude bagr? (Nepohrdl by ani jinými velkými hlučnými stroji :-))
W Avatar autora Wiki | 17.3.2021
Puntíkovanky jako vždy v nádherném provedení, moc se mi líbí grafika. Minule jsme měli Afriku, teď jsem objednala další. Velice rychlé dodání a obrovská radost. Jenom bych ocenila větší výber pro holčičky (květiny, jednorožci nebo princezny...). Máme Andělku na vystřihování a moc se nám líbí, chtělo by to více takových.
LK Avatar autora Lenka Křupalová (Administrátor) 17.3.2021
Ano ano, mám v plánu i čistě holčičí Puntíkovánky, takže určitě budou :).
DH Avatar autora Dana Hejlková | 8.3.2021
Rychlé dodání, pěkně baleno, vnučka byla velmi zaujata, a to i přidáním upoutávky na Kuko.
S Avatar autora Simona | 6.3.2021
Rychle vyrizeni, krasne baleni a bonus obsazeni ????. Dekuji
PB Avatar autora Petra Benešová | 3.3.2021
Nádherně zabalené, skvělý nápad a úžasné zpracování
Avatar autora | 2.3.2021
IN Avatar autora Irena Nováková | 27.2.2021
Balíček krásně zabalen, je vidět, že je vše opravdu děláno s láskou. Puntíkovanou Farmu nemůžu bohužel ohodnotit, protože je to dárek pro syna kamarádky a přeci mu to nebudu předem rozbalovat, abych se na to podívala :-D. A to mi věřte, že bych všechno nejraději "rozsápala" a sama si dělala puntíky :-D.
Avatar autora | 26.2.2021
MS Avatar autora Markéta Strnadová | 13.2.2021
Úžasné! Nejen skvělý nápad, ale i to balení. Je v tom vidět tolik lásky a radosti ❤️ Doufám, že bude syn alespoň z poloviny tak nadšený jako já ????
H Avatar autora Helena | 7.2.2021
Jedním slovem nádhera, vše včetně zabalení balíčku dotaženo do posledního detailu. Krása. Děti mají obrovskou radost a my dospělí se rádi přidáme.
M Avatar autora Michaela | 29.1.2021
Velká spokojenost, překrásné výrobky i doplňky k nim :) Balení famózní, milé překvapení.
K Avatar autora Klára | 23.1.2021
Začnu balením - to bylo jedno velké WOW! Ta nápaditost, krásno a využití téměř všeho do posledního puntíku, to mě nadchlo. Samotnými puntíkovánky je radost listovat, a co teprve až bude vypuntíkováno.:-) Byť jsou obrázky názorné, možností jak dotvořit celou stránku po svém je ponechán velký prostor. Doporučuji do balíčku přihodit i zdejší vodovky, s těmi běžnými není tiskání radost.
BM Avatar autora Barbora Májková | 21.1.2021
jsem velmi spokojená
Avatar autora | 21.12.2020
Avatar autora | 19.12.2020

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 81

I my u FU.FA, jako správci osobních údajů, zpracováváme na tomto webu soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace