DOLEPOVÁNKY jsou dočasně nedostupné, ale jen na tak dlouho, než se vyrobí nové dolepky :).

Hodnocení obchodu

5,0 97 hodnocení
Přidat hodnocení
5
97x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KB Avatar autora Klára Beranová | 29.12.2021
Krásné zpracování puntíkovánek. Balíček hezky zabalený ????
IS Avatar autora Ina Sečíková | 22.12.2021
Ako je uzasne vymyslene FUFOvo krativne dobrodruzstvo, rovnako skvely servis k nemu jeho autorka Lenka dodava! Aj takmer nestihnutelne dorucenie pred Vianocami dokazala vykuzlit : ) Dakujeme! Do sfufovania :)
H Avatar autora Hana | 18.12.2021
Zajímavý, originální, moc mne potěšilo zabalení dárku - krásné.
Avatar autora Romana Šáriková | 18.12.2021
S obchodem jsem spokojená , krásně zabaleno. Doporučuji
Avatar autora | 8.12.2021
N Avatar autora Nelly | 6.12.2021
Krásné balení s láskou.. děkujeme za úžasný balíček. Určitě u Vás nenakupujeme naposled :) přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků…O R I G I N Á L N Í ????
T Avatar autora Tereza | 2.12.2021
MS Avatar autora Martina Sumbalová | 28.11.2021
Moc děkuji za vstřícnost, se kterou nám byla doručena zásilka k narozeninám, navzdory blížícím se Vánocům a prodlužování termínů, jsme ji dostali včas a oslavenec mohl večer s radostí ťupkat :) Dětem se moc líbilo a věřím, že jsme nenakupovali naposled!
MP Avatar autora Magdaléna Peroutková | 27.11.2021
100% a to Vaše balení...
Z Avatar autora Zuzana | 26.11.2021
DK Avatar autora Dagmar Kalčíková | 25.11.2021
P Avatar autora Pavlína | 13.11.2021
Objednávala jsem jako dárek pod stromeček pro své děti i pro synovce, věřím, že budou nadšení. Krásné zpracování i balení, o pozdějším dodání jsem byla informována, takže žádný problém. Krásné zpracování, úžasný nápad ....
JV Avatar autora Julie Veselá | 6.11.2021
Absolutni nadseni ♥️
Avatar autora | 23.10.2021
V Avatar autora Věrka | 18.9.2021
Velmi rychlé dodání, nádherně zabalené a originální. Objednávku jsem zaplatila omylem dvakrát. Paní se mi sama ozvala a obratem poslala zpět. Jen a jen doporučuji :)
T Avatar autora Tereza | 7.8.2021
Nádhera, nádhera, nádhera. Rychle dodání, moc krásně zabalené. Děkuji za tak výjimečnou práci, co děláte
VK Avatar autora Věra Kökény | 15.5.2021
Kompletní zásilka byla rychle doručena vypadá to super :-) zatím neodzkoušené je to dárek.
M Avatar autora Marie | 12.4.2021
Moc se na putiky tesime ,jsou krasne!Dekujeme
V Avatar autora Vendy | 10.4.2021
Vyřízení objednávky se sice trochu zdrželo, o čemž musím podotknout mě dodavatel informoval. Velice mile jsem byla překvapená nejen s kvalitou výrobků, ale především s precizním balením. Ihned mohu darovat ????
KK Avatar autora Klára Kadziolková | 25.3.2021
Ano, rychlé zpracování, kalendář je krásný ????????

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 97