Hodnocení obchodu

5,0 119 hodnocení
Přidat hodnocení
5
118x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KO Avatar autora Klara ODonovan | 5.8.2022
M Avatar autora Markéta | 17.6.2022
Úžasný balíček, vymazlené do posledního detailu ????
MB Avatar autora Martina Bělohlávková | 10.6.2022
IM Avatar autora Iva Malinová | 9.5.2022
NF Avatar autora Nikola Filípková | 23.4.2022
Úžasné. Líbilo se mi zabalení produktů, dopis uvnitř balíčku i nápad, co dělat s kukuřičnými kousky z krabice. Krásný, ekologický přístup a chování k zákazníkovi velice milé. Už mám vybranou další originální věc, kterou objednám jako dárek. A to budou puntikovanky, nyní to byly voskovky fazolky.
Avatar autora Monika Štosková | 23.4.2022
Jako vždy krásně zabalené, už se těším na puntíkovani ????
P Avatar autora Petra N | 15.4.2022
Nádherný, vymazlený do posledního detailu, jsem unešená. Přiznám se, že jsem omalovánky původně kupovala, že si budeme malovat s prckem. Ale ne, asi si je vybarvím sama, protože on by mi to opatlal. :D
KK Avatar autora Kateřina Kosatíková | 15.4.2022
JM Avatar autora Jana Mrázová | 2.4.2022
Úplně super. Rychlé dodání, krásné balení, a především super produkty. Úzasné zpracování, jsme z puntíkovánek uplně nadšení, určitě jsme nenakoupili naposledy.
VJ Avatar autora Veronika Jakubcova | 16.3.2022
MK Avatar autora Michaela Klečková | 11.3.2022
Balíček dorazil krásně zabalený, obsah perfektní, vše dle očekávání. Doporučuji všem.
V Avatar autora Veronika | 27.2.2022
Balicek dorazil rychle a skvele zabaleny
J Avatar autora Jiří | 26.2.2022
Rychlá kounikace, rychlé dodání
E Avatar autora Eva | 19.2.2022
Krásné provedení, super balení. Moc se těším až s dětmi budeme lepit a získat!
H Avatar autora Helena | 18.2.2022
Avatar autora Jana Černá | 9.2.2022
HD Avatar autora Helena Doubková | 31.1.2022
Perfektní ❤️
TH Avatar autora Tereza Hercigova | 27.1.2022
Rychla komunikace, vstricne vyrizeni objednavky.
ED Avatar autora Eva Dubcová | 27.1.2022
Paráda, moc se.mi.libi vaše nápady a provedení. a rozlozitelna výplň balku nás nejen potěšila, ale u syna předčila úspěch puntikovanek :)
TL Avatar autora Tomáš Laubr | 27.1.2022
Pekne peclive zabalene jako vzdy. Tentokrat me ale zklamal kalendar 2022 se zviratky. Prosel jakousi zmensovaci upravou, policka nejsou ctvercova, samolepka se do policka nevejde. Tohle zmenseni (kvuli cene?) se mi nelibi.
LK Avatar autora Lenka Křupalová (Administrátor) 27.1.2022
Dobry den Tomasi, mrzi me, ze jste z kalendare zklamany, ale k zadne zmene u nej nedoslo - je stejny uz tretim rokem. Nectvercova jsou jen policka v mesicich leden, kveten a rijen, ktere vychazi na 6 radku (oproti ostatnim mesicum s peti radky). Aby se zachovala struktura-kostra kalendare, jsou v techto trech mesicich policka na vysku mirne zmensena. Jinak jsou klasicky ctvercova. Mrzi me, ze jsme Vas s fufem zklamali, treba to priste napravime :). fufo a Lenka

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 119