Hodnocení obchodu

5,0 51 hodnocení
Přidat hodnocení
5
51x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LN Avatar autora Libuše Nová | 14.12.2019
Zboží přišlo krásně zabalené, až mi bylo líto krabičku rozbalit. Puntíkovánky máme jako dárek, tak věřím, že se budou líbit, je to krása. Děkuji
MZ Avatar autora Magdaléna Zatloukalová | 13.12.2019
Nádherně zabalené, puntínkovánky a tvořivá sada jsou úžasné. Moc děkuji
AF Avatar autora Alena Fousková | 6.12.2019
Krásné výrobky, pečlivě zabalené, velká ochota prodávajících. Není to náš první nákup a určitě ani poslední,děkujeme.
Avatar autora | 3.12.2019
LL Avatar autora Lucie Latečková | 19.11.2019
Nádherné zboží, vše s pečlivostí a láskou vyrobené, zabalené, odeslané, velmi milá komunikace. Moc děkujeme.
BJ Avatar autora Beáta Jusková | 25.8.2019
AS Avatar autora Alexandra Sůvová | 17.8.2019
Přehledný, úžasná komunikace, rychlé doručení.
MW Avatar autora Monika Widtmannova | 23.5.2019
Skvělá komunikace s prodávající. Zboží jsme ještě nerozbalili, neb je to dárek. Jsem si ale jistá, že nebudeme zklamaní. Vřele doporučuji!
AP Avatar autora Alena Poláchová | 20.5.2019
Rychlé dodání, příjemná komunikace, moc hezky zabalené a opravdu krásně zpracování puntíkovánek. Všechno v pořádku a velká spokojenost. Doporučuji!!!
AW Avatar autora Alena Widtmannová | 18.5.2019
TP Avatar autora Tereza Plzáková | 31.1.2019
MK Avatar autora Michaela Kýrová | 18.1.2019
Originální a krásné... perfektně zabaleno a rychle dodáno.
MH Avatar autora Martina Heczko | 2.1.2019
TV Avatar autora Tereza Věrná | 19.12.2018
MK Avatar autora Martina Košatová | 7.12.2018
Vše v naprostém pořádku! Fu.fo je nej! Petra
GP Avatar autora Gabriela Pecho | 5.12.2018
Rozbalování balíčku je už dárek o sobě. Dlouho jsem neviděla tak precizně zabalené zboží. Krásné výrobky i dárek navíc moc potěšil. Velmi doporučuji a děkuji.
MP Avatar autora Marie Pavlicová | 26.11.2018
Ještě jsem nezažila takovou ochotu, vstřícnost a milé jednání při nákupu přes internet. Přestože jsem dostala zprávu o tom, že se před Vánocemi objednávky zpomalí, krásný balíček byl u nás si za 3 dny! Už druhé Vánoce nám a naším dětem budou Vaše překrásné vytvarne poklady dělat radost a určitě ne naposledy:-) Děkujeme a přeji Vám klidný advent a kouzelné Vánoce při nejmenším tak jako Vaše produkty
M Avatar autora Michaela | 25.11.2018
Velká spokojenost! Bezproblémová a příjemná komunikace /informovanost o stavu vaší objednávky. Paní majitelka vám pošle velmi krásně zabalený balíček. Je vidět, že to dělá s velkou láskou. Nastěnný kalendář jsem dceři objednala už podruhé a moc se jí líbí. Úžasné jsou zejména přiložené nálepky. Já oceňuji hlavně jeho jednoduchost a vkusnost. Děkujeme Fu.fo.
MP Avatar autora Magdaléna Peroutková | 24.11.2018
Doporučují, objednávala jsem pro děti podruhé, pro velký uspěch:-)
KB Avatar autora Klára Benešová | 18.11.2018

Stránka 2 z 3 , položek celkem: 51

I my u FU.FA, jako správci osobních údajů, zpracováváme na tomto webu soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace