Proč to stojí tolik?

PROČ TO STOJÍ TOLIK?

 

RUCNI VYROBA

Žádná sériová výroba:

Puntíkovánky i Dolepovánky vyrábím ručně, tady u nás na Valašsku, přímo na základě vaší objednávky.

Můžete si tak být jisti, že ty, které k vám dorazí, byly vyrobeny přímo a jen pro vás a vaše děti.

Každý komponent prošel mýma rukama a pečlivou kontrolou.

ceske materialy 

Česká výroba a kvalitní materiály od českých výrobců:

Základ pro punťoky - válečky z javorového dřeva - pro FUFA vyrábí česká rodinná truhlářská dílna. Certifikovanou pěnovku, papír, samolepící etikety na dolepky, kartónové krabičky, papírové pytlíky i obalový materiál nakupuji přímo od jejich českých výrobců.

Nákupem Puntíkovánek či Dolepovánek tak podporujete rovnou 7 českých firem a značek (a spoustu dalších, se kterými spolupracují zase ony).

autorske 

Autorské nápady i grafika:

FUFOvu autorskou grafiku poznáte na první pohled... hned víte, že je od FUFA, a proto jej dělá zcela jedinečným a nezaměnitelným.

Puntíkovánky jsou jedinými na trhu - originál přímo ze srdce Valašska.

U FUFA znamená autorské skutečně autorské - vše sama vymyslím, navrhnu, nakreslím, vyrobím, zabalím i odešlu :)... člověk je tak 100v1: šéf, grafik, účetní, právník, marketér, zaměstnanec, dělník, skladník, balič, řidič, uklízečka, a tak dále a tak dále :).

puntoky

S Puntíkovánkami navíc kupujete nový výtvarný nástroj - punťoky, které nahrazují štětce a děti si je zcela jistě zamilují.

Jsou téměř nezničitelné, a tak dětem zůstanou na dlouhý čas - vypuntíkováním obrázků totiž zábava nekončí. Další můžete stáhnout u FUFA na blogu, získat v pravidelném newsletteru, nebo mohou děti puntíkovat vlastní díla bez předkreslených šablon.

ekologicke baleni

Ekologické balení s malým překvapením:

Záležet si dávám také na tom, aby k vám radosti od FUFA dorazily nejen bezpečně ale i hezky zabalené, a aby vám balíček nepřinesl žádné plasty a zbytečný odpad.

S obalovým materiálem vám FUFO naopak posílá i jednu parádní kreativní zábavu navíc :).

uceni hrou 

Učení a zábava v jednom:

Puntíkovánky a Dolepovánky nejsou jen tak nějaké obrázky k vybarvování.

S FUFOvými Puntíkovánkami i Dolepovánkami se totiž děti snadno a zábavnou formou učí soustředění a pozornosti a trénují mozek i jemnou motoriku.

Učí se vnímat barvy a učí se s nimi pracovat.

A při tom všem vytváří jedinečná a originální umělecká díla.