VÁNOČNÍ VĚNEC - stáhni&vytiskni

VÁNOČNÍ VĚNEC KE STAŽENÍ

 

Co by to bylo za Vánoce bez vánočního věnce na dveřích?

Jeden speciální jsem proto připravila i pro děti. Takový, který si samy vypuntíkují, dozdobí, vystříhnou a zavěsí (nebo nalepí) na dveře pokojíčku.

Jeden mohou vyrobit i babičce a dědovi, rodičům do práce, kamarádovi...

I

Ten, kdo s FUFem puntíkuje pravidelně má samozřejmě jednu VELIKÁNSKOU výhodu :), protože je majitelem FUFOvých puntíkovacích válečků, se kterými jde puntíkování jedna radost.

Kdo válečky ještě nemá, může vybrat a zakoupit své první PUNTÍKOVÁNKY nebo se inspirovat na tapírovi zde.

Věnec potom stahujte tu - vesele puntikovane vanoce.

V pdf souboru najdete jeden barevný věnec a hned dva typy na vypuntíkování (navíc každou verzi s a bez nápisu "Veselé puntíkované Vánoce").

Po vypuntíkování lze věnec i dozdobit - nálepkami, třpytkami, metalickými/perleťovými barvičkami,... lze jej také vystříhnout a zavěsit nebo nalepit na dveře. Můžete na něj nalepit i mašli :).

Obrázek si můžete stáhnout a vytisknout (i několikrát; doporučuji tvrdší papír, puntíkuje se na něj lépe) a já věřím, že si s ním užijete spoustu kreativní zábavy. Respektujte však, prosím, autorská a kopírovací práva a dbejte na to, že je určen pouze k osobnímu, nikoliv komerčnímu využití. Jakékoliv kopírování a komerční šíření je striktně zakázáno. 

 

© 2020 Lenka Křupalová

pozn. budu ráda, když se o vánoční věnce podělíte na FUFOvě facebooku či instagramu.