VÁNOČNÍ STROMISKO - stáhni&vytiskni

VÁNOČNÍ STROMEČEK KE STAŽENÍ

 

U FUFA se dá vypuntíkovat úplně všechno... i vánoční stromeček.

A tak tu pro vás jeden mám... jeden obrázek, no stromečků z něj může být spousta a spousta. Mohou puntíkovat děti, rodiče, prarodiče, kamarádi,... konečně může mít každý člen rodiny vánoční stromeček dle svého přání.

Jeden barevný extravagantní, druhý decentní, jiný umělecký, moderní, dětský, modrý, růžový, stříbrný i oranžový : ).

IMG_20191222_100438. IMG_20191222_100655

Níže si tak můžete obrázek stromiska stáhnout, vytisknout a vesele puntíkovat/vybarvovat - doporučuji tvrdší papír, puntíkuje se na něj lépe.

Ten, kdo s FUFem puntíkuje pravidelně má samozřejmě jednu VELIKÁNSKOU výhodu :), protože je určitě šťastným :) majitelem FUFOvých puntíkovacích válečků, se kterými jde puntíkování jedna radost.

Kdo válečky nemá, může vybrat a zakoupit své první PUNTÍKOVÁNKY :), může puntíkovat gumou na tužce nebo se inspirovat na tapírovi zde.

Po vypuntíkování lze stromeček dozdobit nálepkami, třpytkami, metalickými/perleťovými barvičkami,... vším, co udělá ze stromečku jedinečné dílo.

Stromisko stahujte zde: vanocni_strom.

Obrázek si můžete stáhnout a vytisknout (i několikrát) a já věřím, že si s ním užijete spoustu kreativní zábavy. Respektujte však, prosím, autorská a kopírovací práva a dbejte na to, že je určen pouze k osobnímu, nikoliv komerčnímu využití. Jakékoliv kopírování a komerční šíření je striktně zakázáno. 

 

© 2019 Lenka Křupalová

pozn. budu ráda, když se o Vaše výtvory podělíte na FUFOvě facebooku nebo instagramu.