Hodnocení obchodu

5,0 50 hodnocení
Přidat hodnocení
5
50x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EM Avatar autora Eva Mensikova | 1.7.2020
PK Avatar autora Petra Kočí | 18.6.2020
Avatar autora Karolína Šťastníková | 23.5.2020
PD Avatar autora Pavla Deáková | 16.5.2020
Krásně zabalená a rychle dodaná zásilka. Už se těšíme na tvoření..
Avatar autora Ivana Štupická | 14.5.2020
prijemne jednanie, ochota a rada pri vybere, doporucujem pre deticky i rodicov
I Avatar autora InSmallWorld | 10.5.2020
Skvělá zábava !
LD Avatar autora Lucie Dvořáková | 17.4.2020
Výborné
Avatar autora Jitka Štefčeková | 2.4.2020
Nádherně zpracované, zabalené, komunikace s obchodem perfektní. Jsme velice spokojeni!
KP Avatar autora Kamila Prátová | 26.3.2020
RB Avatar autora Radka Blaťáková | 19.3.2020
Krásné ruční zpracování puntíkovánek.
LK Avatar autora Lucie Klesova | 29.2.2020
Moc dekuji, balicek dorazil vcas.
KB Avatar autora Kamila Barabášová | 25.2.2020
DK Avatar autora Danuta Kufová | 23.2.2020
Bylo mi velkým potěšením převzít krásně zabalené zboží, které je vytvořeno s láskou a pečlivosti. Mockrát děkuji a přeji všechno dobré do dalšího tvoření :-)
RZ Avatar autora Romana Zapletalová | 20.2.2020
Zboří přišlo krásně zabalené. Mám jako dárek k narozeninám a nemusím řešit balení. Super! Už se těším až budu společně s obdarovávaným človíčkem puntíkovat. Děkuji.
JN Avatar autora Jana Nezvalová | 17.2.2020
Přišel nádherně zabalený balíček, který mi bylo až líto otevřít. Puntínkovánky a ponožky jsou boží. Děkuji. :)
LN Avatar autora Lenka Neuhöferová | 20.1.2020
KU Avatar autora Kateřina Uhrová | 19.12.2019
BL Avatar autora Barbora Lustigová | 14.12.2019
AK Avatar autora Alena Kutilova | 14.12.2019
Tento obchůdek mám moc ráda a kdybych měla více peněz :-) objednala bych si všechno co nabízí
LN Avatar autora Libuše Nová | 14.12.2019
Zboží přišlo krásně zabalené, až mi bylo líto krabičku rozbalit. Puntíkovánky máme jako dárek, tak věřím, že se budou líbit, je to krása. Děkuji

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 50

I my u FU.FA, jako správci osobních údajů, zpracováváme na tomto webu soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace