Hodnocení obchodu

5,0 39 hodnocení
Přidat hodnocení
5
39x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KB Avatar autora Kamila Barabášová | 25.2.2020
DK Avatar autora Danuta Kufová | 23.2.2020
Bylo mi velkým potěšením převzít krásně zabalené zboží, které je vytvořeno s láskou a pečlivosti. Mockrát děkuji a přeji všechno dobré do dalšího tvoření :-)
RZ Avatar autora Romana Zapletalová | 20.2.2020
Zboří přišlo krásně zabalené. Mám jako dárek k narozeninám a nemusím řešit balení. Super! Už se těším až budu společně s obdarovávaným človíčkem puntíkovat. Děkuji.
JN Avatar autora Jana Nezvalová | 17.2.2020
Přišel nádherně zabalený balíček, který mi bylo až líto otevřít. Puntínkovánky a ponožky jsou boží. Děkuji. :)
LN Avatar autora Lenka Neuhöferová | 20.1.2020
KU Avatar autora Kateřina Uhrová | 19.12.2019
BL Avatar autora Barbora Lustigová | 14.12.2019
AK Avatar autora Alena Kutilova | 14.12.2019
Tento obchůdek mám moc ráda a kdybych měla více peněz :-) objednala bych si všechno co nabízí
LN Avatar autora Libuše Nová | 14.12.2019
Zboží přišlo krásně zabalené, až mi bylo líto krabičku rozbalit. Puntíkovánky máme jako dárek, tak věřím, že se budou líbit, je to krása. Děkuji
MZ Avatar autora Magdaléna Zatloukalová | 13.12.2019
Nádherně zabalené, puntínkovánky a tvořivá sada jsou úžasné. Moc děkuji
AF Avatar autora Alena Fousková | 6.12.2019
Krásné výrobky, pečlivě zabalené, velká ochota prodávajících. Není to náš první nákup a určitě ani poslední,děkujeme.
Avatar autora | 3.12.2019
LL Avatar autora Lucie Latečková | 19.11.2019
Nádherné zboží, vše s pečlivostí a láskou vyrobené, zabalené, odeslané, velmi milá komunikace. Moc děkujeme.
BJ Avatar autora Beáta Jusková | 25.8.2019
AS Avatar autora Alexandra Sůvová | 17.8.2019
Přehledný, úžasná komunikace, rychlé doručení.
MW Avatar autora Monika Widtmannova | 23.5.2019
Skvělá komunikace s prodávající. Zboží jsme ještě nerozbalili, neb je to dárek. Jsem si ale jistá, že nebudeme zklamaní. Vřele doporučuji!
AP Avatar autora Alena Poláchová | 20.5.2019
Rychlé dodání, příjemná komunikace, moc hezky zabalené a opravdu krásně zpracování puntíkovánek. Všechno v pořádku a velká spokojenost. Doporučuji!!!
AW Avatar autora Alena Widtmannová | 18.5.2019
TP Avatar autora Tereza Plzáková | 31.1.2019
MK Avatar autora Michaela Kýrová | 18.1.2019
Originální a krásné... perfektně zabaleno a rychle dodáno.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 39

I my u FU.FA, jako správci osobních údajů, zpracováváme na tomto webu soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace