Hodnocení obchodu

5,0 26 hodnocení
Přidat hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BJ Avatar autora | 25.8.2019
AS Avatar autora | 17.8.2019
Přehledný, úžasná komunikace, rychlé doručení.
MW Avatar autora | 23.5.2019
Skvělá komunikace s prodávající. Zboží jsme ještě nerozbalili, neb je to dárek. Jsem si ale jistá, že nebudeme zklamaní. Vřele doporučuji!
AP Avatar autora | 20.5.2019
Rychlé dodání, příjemná komunikace, moc hezky zabalené a opravdu krásně zpracování puntíkovánek. Všechno v pořádku a velká spokojenost. Doporučuji!!!
AW Avatar autora | 18.5.2019
TP Avatar autora | 31.1.2019
MK Avatar autora | 18.1.2019
Originální a krásné... perfektně zabaleno a rychle dodáno.
MH Avatar autora | 2.1.2019
TV Avatar autora | 19.12.2018
MK Avatar autora | 7.12.2018
Vše v naprostém pořádku! Fu.fo je nej! Petra
GP Avatar autora | 5.12.2018
Rozbalování balíčku je už dárek o sobě. Dlouho jsem neviděla tak precizně zabalené zboží. Krásné výrobky i dárek navíc moc potěšil. Velmi doporučuji a děkuji.
MP Avatar autora | 26.11.2018
Ještě jsem nezažila takovou ochotu, vstřícnost a milé jednání při nákupu přes internet. Přestože jsem dostala zprávu o tom, že se před Vánocemi objednávky zpomalí, krásný balíček byl u nás si za 3 dny! Už druhé Vánoce nám a naším dětem budou Vaše překrásné vytvarne poklady dělat radost a určitě ne naposledy:-) Děkujeme a přeji Vám klidný advent a kouzelné Vánoce při nejmenším tak jako Vaše produkty
M Avatar autora | 25.11.2018
Velká spokojenost! Bezproblémová a příjemná komunikace /informovanost o stavu vaší objednávky. Paní majitelka vám pošle velmi krásně zabalený balíček. Je vidět, že to dělá s velkou láskou. Nastěnný kalendář jsem dceři objednala už podruhé a moc se jí líbí. Úžasné jsou zejména přiložené nálepky. Já oceňuji hlavně jeho jednoduchost a vkusnost. Děkujeme Fu.fo.
MP Avatar autora | 24.11.2018
Doporučují, objednávala jsem pro děti podruhé, pro velký uspěch:-)
KB Avatar autora | 18.11.2018
HV Avatar autora | 17.11.2018
krásné balení, byla radost rozbalovat balíček, puntíkovánky jsme ještě nevyzkoušeli
ŠN Avatar autora | 15.11.2018
A Avatar autora | 14.11.2018
Úžasný obchod, krásné nápadité věcičky, je vidět že jsou dělané s láskou
Avatar autora | 7.11.2018
EK Avatar autora | 17.9.2018

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 26

I my u FU.FA, jako správci osobních údajů, zpracováváme na tomto webu soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace